Овните навлизат в етап за ново развитие, а  Телците  ще са силно притеснени

...
Овните навлизат в етап за ново развитие, а  Телците  ще са силно притеснени
Коментари Харесай

Виж своя седмичен хороскоп тук

Овните навлизат в стадий за ново развиване, а  Телците  ще са мощно обезпокоени през интервала. При Близнаците триумфите и нервите вървят ръка за ръка, а за Раците интервалът е сполучлив. 

Седмицата ще е такава и за Лъвовете, а Девите още веднъж ще се радват на експресивен триумф Везните са притиснати от проблеми, а Скорпионите са на прага на сполучлив стадий. Стрелците укрепват, а Козирозите са постоянни, само че и напрегнати. Водолеите да не влизат в кавги, а Рибите са сполучливи и печеливши.

Седмичен хороскоп ОВЕН

   За вас новата седмица е присъща със здравословно подсилване или с вдишване на нов професионален ангажимент. Ще ви върви в реализацията на задачите, само че се явяват и спънки от страна на авторитетен човек, които ще съумеете изцяло да отстраните на по-късен стадий. Периодът е удобен за реализацията на задачите ви. Петък, събота и неделя са сполучливи. Понеделник, вторник и четвъртък също са плодородни. Проблеми се явяват само в сряда.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Нервен, само че сполучлив стадий

В делово отношение седмичният интервал ще е тежък за  за Телците. Условията за реализация на  целите и за освобождение от проблеми са неприятни, а шансът за удача е мощно стеснен. Личен шанс не ви липсва, само че той визира задачите ви в извънредно стеснен периметър и на процедура е ненужен. Петък е сполучлив за делата ви, само че събота и неделя са мъчителни. Делови терзания пораждат в понеделник, които очевидно ще продължат във времето за мнозина.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

 Благоприятен стадий, който без подозрение акцентира очакванията на Близнаците за напредък в интересуващите ги сфери. Ярко закрепени са плодотворните контакти в публичните среди, облагите и деловата удача. Бъдете дискретни и не давайте информация за задачите и плановете си. Тайните ви врагове са мощни. Петък е прекрасен и сполучлив, само че уикендът не. Проблеми и неприятности ще поддържат нервността ви на високо равнище през идните делници.

Седмичен хороскоп РАК 

Добра реализация              

Седмичният стадий приказва за добра реализация,, само че и за конфликт с пречещи фактори, които надали ще преодолеете през сегашния седемдневен  цикъл. За момента това не е съдбовно, тъй като шансът ви закриля. Ще осъществите огромен % от задачите си. Явен триумф се обрисува и за търсещите професионална претовареност. Петък ще е нервозен, а уикендът – сполучлив. Нервни са и първите два делника от седмицата, само че сряда и четвъртък ще ви радват с триумф.

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Успешна седмица            

Деловата ви изява ще е ползотворна и сполучлива през идния седемдневен стадий, а концепциите ви ще намерят място за реализация в службата или в публичния бранш. Започва положително време за финансов прогрес и за стабилизация в здравословен и финансов проект. Възникват някои професионални проблеми, само че ще са краткотрайни. Петък ще е под напрежение, а уикендът е прекрасен. Без по-напрегнатия вторниик, стадият минава удобно за всички от знака.

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Изразителна удача             

Твърде благонадежден стадий, през който Девите ще работят целеустремено, с цел да заемат обещано място в деловите среди или в обществото, което ще им даде чудесни благоприятни условия за реализацията на бъдещите им материални цели, посредством които стабилността им ще се трансформира във забележителен фактор. Петък ще е блестящо сполучлив, а уикендът е с нотки на негативизъм. Делниците също ще носят много отрицателни чувства, само че няма да последват проблеми.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Проблеми            

 Етапът е удобен за реализация на вашите настоятелен и публични цели и задължения. Проблемите ви през интервала ще са персонални и домашни, и ще се разпрострат по този начин, че ще блокират реализацията ви в други посоки от всекидневието ви. Мнозина ще осъществят значими пътувания, които ще им донесат положителни облаги. Доста сполучлив ще е петък. Сполучлив е и уикендът, само че е по-напрегнат. Понеделник е удобен, само че идващите ще са тежки.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Начало на дълъг сполучлив интервал              

Седмицата бележи началото на сполучлив двугодишен стадий за Скорпионите. Шансът ви за сполучливо двугодишно развиване визира две посоки – професионална изява и обич. През тези дни мнозина от родените в знака  биха могли да разчитат на другарска поддръжка за реализация в мечтана сфера. Петък разкрива късмет за задоволителен настоятелен триумф. събота е напрегната, а неделя е хубава. По-добър делник е четвъртък. Другите са напрегнати.  

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Неудобства, само че и очевидно подсилване             

 Истина е, че Стрелците и през новата седмица ще се сблъскат с неудобства, само че в този момент те няма да са блестящо проблематични, тъй като се намирате в интервал на подсилване и стабилизация. Достигате и улавяте всичко, към което сте се устремили. Заслужава да се означи, че ще се стабилизирате финансово и може да наемете спомагателна или нова работа. Благоприятен петък, напрегната събота и сполучлива неделя. Понеделник е слаб, а идващите са напрегнати.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Стабилни, само че и напрежение              

Извън подозрение е фактът, че няма аргументи да се разяснява стабилността на Козирозите, без значение че мнозина от зодията имат проблеми в службата от човек, който ги тормози. Няма да се сблъскате с проблеми, с изключение на със засилена и неведнъж неприятно овладяна раздразнителност. Петък и събота не основават проблеми, само че неделя ще е напрегната и нервна. Понеделник и четвъртък са мощно напрегнати и доста нервни. Вторник и сряда са по-добри в развиването си.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Избягвайте кавгите!              

За Водолеите е доста значимо да не влизат в кавги през интервала. Ще има аргументи за неодобрение и борби, само че предизвикате ли кавги ще се окажете пострадали по съответната тематика. Това е едната страна на въпроса и визира външните взаимоотношения, а другата обгръща дома и фамилния живот. Петък е печеливш, а уикендът е нервозен. От делниците удобният ден е четвъртък. Другите в по-малка или в по-голяма степен са напрегнати.  

Седмичен хороскоп РИБИ 

Успех и облаги             

Представителите на Риби ще работят доста сполучливо през седмицата. Мнозина ще осъществят свои планове и ще реализиран най-хубавото. Стабилната и добре платена делова дейност  е сигурна за мнозина от зодията. Хубави резултати ще ви радват и в реализацията на персоналните цели. Проблем са кавгите. Ще е добре да си възбраните да участвате в препирни. Петък и събота ви носят веществен триумф. Неделя, понеделник и сряда са сложна. Другите са положителни.

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР